Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Zoon landt met NH90-helikopter bij zijn ouders in tuin

Zoon landt met helikopter in tuin

Als je een nieuw voertuig hebt waar je hartstikke trots op bent moet je deze natuurlijk even showen aan je ouders. Dit vond een jongen, die werkzaam is voor de marine als piloot, dus ook. Daarom besloot hij afgelopen maandagmiddag bij zijn ouders op de koffie te gaan. Alleen was dat niet een alledaags familiebezoekje want de jongen landde namelijk met zijn NH90-helikopter op het landgoed van zijn ouders. 

Toen hij de opdracht kreeg om een locatie te bedenken voor zijn navigatietraining besloot hij zijn coördinaten uit te zetten op Landgoed Huize Almelo waar zijn ouders wonen. Toen de helikopter rond 12:00 uur boven Almelo vloog vroegen verschillende bewoners zich af of er iets aan de hand zou zijn. Op Twitter werden er dan ook verschillende berichten met foto’s van de NH90 geplaatst voordat de helikopter landde.

Omstanders legden vast hoe de enorme helikopter rond 12:10 uur parkeerde in de voortuin van het landgoed. Rond 13.00 uur is het voertuig weer opgestegen om de oefening te vervolgen. Net genoeg tijd om even een lekker bakkie koffie te drinken bij je ouders thuis.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like