Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Zinkgat in Florida verraadt tunnel naar bank

sink2

Ontsnappen via een ondergrondse tunnel na een bankroof, het zou zomaar een scene kunnen zijn uit een spannende misdaadfilm. Maar in de Amerikaanse staat Florida werd dit spectaculaire scenario bijna werkelijkheid. Helaas voor de overvallers kon de bankroof worden voorkomen nadat een zinkgat hun ondergrondse tunnel had verraden.

Het gat werd afgelopen week in Pembroke Pines, in de buurt van Miami ontdekt door een voorbijganger. De lokale autoriteiten schakelden de FBI in, omdat in het gat meerdere stroomkabels lagen. Toen de recherchedienst in kijkje gingen nemen in de tunnel vonden ze onder meer een ingang naar de tunnel, gereedschap en een kleine stroomgenerator. Verder was niemand te bekennen in de tunnel.

De bijna 46 meter lange tunnel had een diameter van ongeveer 60 centimeter en leidde naar een lokale bank in Pembroke Pines. Het is niet bekend hoe en wanneer de tunnel is gegraven en of er nog aan werd gewerkt. Vermoedelijk waren meerdere personen betrokken bij de graafwerkzaamheden. De autoriteiten zijn bezig met onderzoek en het tot nu toe nog geen arrestaties verricht.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like