Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Zes Amerikaanse bejaarden opgepakt voor seks in het openbaar

granny

Het idee dat bejaarde mensen seks hebben met elkaar is liever iets waar we niet over nadenken. Maar dat die oudjes met elkaar liggen te rollenbollen in de vrije natuur is voor velen onder ons gewoon shocking.. Maar hier hebben zes zestigplussers uit de staat Connecticut lak aan! Ze werden namelijk gearresteerd voor seks in het openbaar natuurgebied Grace Richardson Conservation Area.

Onder de stoet van liefjes bevond zich een getrouwd echtpaar van in de tachtig. Eén vrouw en vijf mannen werden opgepakt nadat het toezicht was aangescherpt vanwege klachten over ‘seksuele activiteiten’ in het bos. Volgens de lokale krant, The CT Post zou het gaan om Daniel Dobbins (67), Otto D. Williams (62), Charles L. Ardito (75), John Linartz (62), Richard Butler (82) en zijn vrouw Joyce Butler (85).

De zes levenslustige bejaarden worden aangeklaagd wegens het schenden van de openbare orde. De verdachten zijn op borgtocht vrijgelaten en zullen later voor de rechter moeten verschijnen. Het natuurgebied staat al langer bekend als een geliefde ontmoetingsplaats voor seksdates. Maar de boswachters hadden eerder nog niet te maken gehad met bejaardenseks.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like