Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Zakkenrollers proberen handboeien van agent stelen

handcuffs-2102488_1280

 

Ondanks dat de meeste zakkenrollers ontzettend slinks zijn en in een handomdraai de waardevolle spullen van hun slachtoffer te pakken hebben. Is het niet slim om met de politie zelf te tartte. Hier kwamen twee zakkenrollers ook achter nadat ze in Amsterdam een agent in burger probeerde te beroven van zijn horloge en handboeien.

De twee zakkenrollers hadden het afgelopen zaterdag gemunt op een chique geklede man die rondliep op de Wallen in het centrum van Amsterdam. Volgens de politie probeerden de zakkenrollers het horloge van de agent te stelen, en toen ze zagen dat zijn jaszak vol zat, probeerden ze die inhoud ook te stelen. Maar tot hun grote verbazing haalde ze een set handboeien uit de jaszak van de agent.

Nadat de brutale zakkenrollers werd gearresteerd schreef de politie op Facebook: “Jammer genoeg voor jou was je buit een set handboeien. Wel een bijzondere buit, die je ook bijzonder snel kon dragen. Binnen tien seconden hingen de boeien om je polsen en kreeg je vriend ook nog een gratis setje van ons”, sluit de politie het bericht op met een knipoog af.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like