Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

YouTuber ontsnapt aan de dood nadat hij zijn hoofd liet ingieten in magnetron

mirco1

Dat Youtubers tegenwoordig ver gaan voor de views bewijst zich maar weer nadat de 22-jarige Jimmy Swingler ontsnapte aan de dood tijdens één van zijn stunts. Samen met Romell Henry van het kanaal TGFbro had de prankster bedacht dat hij zijn hoofd wilde laten ingieten in een magnetron. Vervolgens koste het vijf brandweermannen een uur voordat ze hem uit de benaderde positie hadden bevrijd.

De Youtubers halen onder de titel Extreme Christmas Calender een maand lang de vreemdste pranks uit als een soort video-adventskalender. De opdracht voor afgelopen week was dan ook ‘ga bijna dood’. Een opdracht waar Jay nogal succesvol in bleek te zijn. Nadat ze zeven zakken plamuur in de magnetron hadden gegoten, trok Jay een zak over zijn hoofd waarna hij de magnetron als een soort van helm opzette. Wel had Jay een luchtslang waardoor hij kon blijven ademen maar de plamuur droogde zo snel dat hij het gevaarte niet meer afkreeg.

Nadat ze negentig minuten lang tevergeefs hadden geprobeerd om de magnetron van zijn hoofd te krijgen besloten ze toch naar de brandweer te bellen. Toen de brandweer eenmaal was aangekomen bleek het nog een hele klus te zijn om Jay uit zijn benarde situatie te redden. Uiteindelijk wisten ze hem na een uur wrikken met een schroeven te bevrijden. De brandweercommandant liet weten dat de grappenmaker met zijn actie aan de dood is ontsnapt. Later verscheen er een video van Jay op YouTube waarin hij anderen waarschuwt om dit vooral niet thuis te proberen en bedankt hij de brandweer. Hij vertelde: “Zonder jullie hulp was ik nu dood geweest”.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like