Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Weerwolf baby zorgt voor paniek in Maleisië

weerwolf

In Maleisië is er grote paniek ontstaan nadat er op social media bizarre foto’s waren geplaatst van een mysterieus weerwolfje. De Maleisische politie heeft dan ook met een officiële verklaring geprobeerd om de angsten van burgers weg te nemen. Volgens de politie zou het gaan om een extreem gedetailleerde silicone pop gaan, die op internet te koop is.

Het mysterieuze wezen met een staart, punt oortjes, klauwen en slagtanden zou zijn aangetroffen in de Maleisische staat Pahang. Daar was de angst voor het weerwolfje zo groot dat de mensen niet meer de straat op durfden. Maleisiërs staan erom bekend dat ze erg bijgelovig zijn en het verbaast de politie dan ook niks dat er zoveel ophef is ontstaan rondom het mysterieuze wezen. Een woordvoerder van de politie vertelde: “Het diertje is honderd procent namaak en we roepen iedereen dan ook op om niet in paniek te raken.”

Maar de Maleisische burgers geloven dat de overheid de mysterieuze vondst buiten de publiciteit willen houden. Daarom hebben ze buitenlandse experts ingeschakeld om het monstertje te onderzoeken. Het diertje is overgebracht naar een geheim laboratorium om zo de herkomst van het  griezelige schepseltje te onderzoeken.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like