Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw wordt gearresteerd voor het stelen van drie frietjes

Vrouw gearresteerd voor stelen van frietjes agent

We weten allemaal dat het geen goed idee is om te stelen van een politieagent. Maar er zijn van die mensen die het tegen beter weten in toch nog willen proberen. Zo ook een vrouw uit Washington DC. Zij werd namelijk gearresteerd nadat ze drie patatjes pikte van een agent, terwijl hij aan het eten was.

Toen zij afgelopen woensdagavond om kwart voor tien naast een politieagent ging zitten bij een Italiaanse pizzaketen, probeerde ze een gesprek te beginnen. De agent had hier op het moment niet erg veel zin in en ging verder met het eten van zijn frietjes. Toen de politieagent even niet oplette reikte ze haar hand uit en pikte één van de frietjes die op zijn bord lagen. De agent vroeg of ze daarmee wilde stoppen waarna ze het tweede frietje van zijn bord af pikte.

Nadat de agent zijn eis herhaalde om te stoppen met het pikken van frietjes wees hij haar op het feit dat ze zich anders schuldig zou maken aan diefstal. Ze nam de waarschuwing van de agent echter niet serieus, want hierna pikte ze het derde frietje van zijn bord af. Dit was niet bepaald een goed idee. De agent arresteerde de vrouw en nam haar mee naar het politiebureau. De vrouw werd diefstal ter belasting gelegd en in het proces verbaal werd er onder het kopje gestolen goederen ‘Franse frietjes’ vermeld en onder de hoeveelheid: drie.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like