Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw wordt na ernstig geheugenverlies opnieuw verliefd op haar vriend

verliefdheid

Een nachtmerrie voor iedereen, wakker worden en je opeens niet meer kunnen herinneren wie je bent. Je bent vergeten hoe je heet, waar je bent en je herkend helemaal niemand meer. Het overkwam de 19-jarige Jessica Sharman die na een epileptische aanval haar volledige geheugen kwijt raakte. Haar geheugenverlies was zo ernstig dat ze zelfs haar vriend Richard Bishop niet meer kon herinneren. Maar ondanks alles is Jessica voor de tweede keer verliefd op hem geworden.

Toen Jessica en Richard in 2010 ’s ochtends met de trein onderweg waren naar werk, kreeg Jessica plotseling een epileptische aanval. Dit was haar al een paar keer eerder overkomen, maar nooit zo’n heftig als deze. Na de aanval wist ze niet meer wat er was gebeurd, ook wist ze niet meer hoe ze heette en had ze geen flauw idee wie Richard was. Ze vertelde: “Na een uur kwam er een vrouw op me afgerend, dit bleek mijn moeder te zijn, maar ik had geen flauw idee wie ze was.” Van de ene op de andere dag werd niet alleen hun leven maar ook hun relatie compleet over hoop gegooid. Haar geheugen verlies was zo ernstig dat de dokter vertelde dat, als ze haar geheugen nog zou terug krijgen, het zeker een half jaar zou duren.

Nadat ze ontslagen was uit het ziekenhuis, had Jessica er moeite mee om de draad met Richard weer op te pikken. “Ik kende hem niet, maar hij deed net alsof we ontzettend verliefd waren.” Na twee weken maakte Jessica het uit, maar Richard bleef zijn best doen om haar hart opnieuw te veroveren. Ze vertelde “Omdat hij zo hard zijn best deed, besloot ik hem nog een kans te geven.” Die aanpak werkte, want uiteindelijk werd Jessica opnieuw verliefd op hem en zijn inmiddels zelfs weer samen. De vrees om nog eens haar geheugen kwijt te raken houdt Jessica elke dag bezig. Men zegt dat de kans dat het nogmaals gebeurt 50% is. Volgens dokters bestaat er een kleine kans dat ze haar herinneringen ooit nog terugkrijgt. Tot die tijd weet ze in ieder geval één ding zeker en dat is dat Richard haar enige echte grote liefde is.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like