Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Vrouw vindt deurknop in Taco Bell-maaltijd

deurknop

Als je ergens eten afhaalt, is het natuurlijk ontzettend akelig als je erachter komt dat er een haar in je eten zit. Natuurlijk is dit vervelend, maar het kan nog veel erger. Zo beweert Eve Saint, een Amerikaanse vrouw uit Fishkill, New York. Tace Bell zou evolgens haar eerder deze maand een deurknop in haar eten hebben verwerkt.

Toen de vrouw terug kwam van de Taco Bell en wilde beginnen aan haar Mexicaanse fastfood maaltijd, kwam ze tot de ontdekking dat er een deurknop in haar gerecht zat. Ze deelde een foto van de deurknop op Facebook en schreef daarbij dat het restaurant ’meer dan nodig’ had verwerkt in haar menu. Vervolgens kreeg ze verschillende reacties op haar bericht en beweerde een aantal mensen dat ze het in scéne had gezet. De vrouw vertelde: “Ik heb drie kwartier in de drive-through gestaan en ik ben de enige die een deurknop meekreeg.”

Ze stelt dat ze meermaals heeft geklaagd bij het restaurant, maar dat zij haar afkapten. Inmiddels heeft de vrouw nu zo vaak met Taco Bell contact gezocht dat het restaurant de zaak in behandeling zegt te hebben genomen: “We nemen dit heel serieus. De franchisehouder heeft een onderzoek ingesteld naar dit incident.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like