Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw verdient ruim 34.000 euro per jaar met het knuffelen van mensen

knuffelen

De beste manier om veel geld te verdienen is door iets te doen wat je al heel goed kan. En dat blijkt maar weer want de 50-jarige Madelon Guinazzo uit Chicago verdient een aardig zakcentje met haar talenten. De Amerikaanse vrouw verdient namelijk duizenden euro’s per maand met het knuffelen van mensen.

Madelon richtte in 2009 het knuffelbedrijf Cuddlist op en startte haar carrière als knuffelaar. Mensen betalen haar ongeveer €68 om een uur met haar te mogen knuffelen. Dat doet ze ongeveer tien keer in de week. Naast de knuffelsessies geeft Guinazzo ook trainingen aan andere mensen die knuffelaar willen worden. Toch is het niet altijd even makkelijk. Soms vervagen grenzen door het lichamelijk contact en dus moeten er grenzen worden gesteld. Daarom sluit ze met iedere klant een speciale vertrouwensovereenkomst af.

Niet iedereen begrijpt het werk dat Madelon uitvoert en bestempelen haar werk vaak als ’betalen voor aandacht’ en vinden het dan ook erg zielig. Gelukkig staat haar gezin volledig achter haar werk als knuffelaar. Haar zoons Dante (19) en Josh (16) hebben dan ook geen moeite met het werk van hun moeder.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like