Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Vrouw slikt complete doordrukstrip pijnstillers door

pijnstillers

Er is weer een griepepidemie losgebarste en dat betekent dat we weer vol aan de medicijnen zitten om de pijn wat te verzachten. Maar sommige mensen gaat hier wel heel ver in. Zo zou een vrouw uit Noord-Ierland niet één of twee pilletjes hebben doorgeslikt. Maar slikte de koortsige vrouw een complete doordrukstrip tramadol, inclusief plastic en aluminium door.

De patiënte is een vrouw van in de veertig die in een beroerde toestand midden in de nacht een complete strip medicijnen doorslikte. De volgende ochtend had de vrouw moeite met het weg krijgen van haar eten en sloot ze naar het ziekenhuis te gaan. De doktoren stelden vast dat ze gewoon normaal kon ademen en dat ze in goede staat was. De doordrukstrip tramadol was op de röntgenfoto niet te zien. Na het onderzoek mocht de vrouw dan ook gewoon weer naar huis.

Maar omdat haar klachten na drie dagen nog niet waren verdwenen besloot ze terug te gaan naar het ziekenhuis. Ze kreeg pijnstillers en haar symptomen verdwenen, dus mocht ze weer naar huis. Vijf dagen later ging ze weer naar een ziekenhuis, maar weer werd er niets gevonden. Bij het vierde bezoek besloot een arts om met een cameraatje een inwendig onderzoek te doen. Toen werd de strip gevonden. Hij zat vast in de slokdarm van de vrouw. Zeventien dagen na inslikken werd hij veilig verwijderd. De vrouw zei dat ze niet wist dat ze de strip had doorgeslikt.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like