Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Vrouw rijdt rond met dochters in opblaasbad op autodak

dzzt

Voor sommige mensen is het hun grootste droom om kinderen te krijgen zodat ze gelukkig zijn, andere mensen vinden het gewoon simpelweg praktisch. Net als de 49-jarige Jennifer Jeanus Yeager uit de Amerikaanse plaats Dixon, Illinois. Zij werdt afgelopen week namelijk gearresteerd op verdenking van kindermishandeling omdat ze haar kinderen als gewicht gebruikte om een opblaasbad te vervoeren.

De vrouw reed, met haar dochters op het dak, vanaf het huis van een vriendin terug naar haar eigen woning. De vrouw had het bad bij een vrienden van haar opgeblazen en wilde deze opgeblazen naar haar eigen huis vervoeren. Om te voorkomen dat het badje op de terugweg weg zou waaien, moesten haar twee dochters van 8 en 16 jaar oud, in het badje gaan zitten terwijl ze naar huis reed.

Een voorbijganger zag hoe de twee meisjes in heb opblaas zwembad op het dak van de rijdende auto zaten en belde gelijkt de politie. De agenten zijn na het horen van de melding direct in de achtervolging gegaan en hebben de vrouw staande gehouden. De kinderen zijn bij het incident niet gewond geraakt. Wat voor straf de nalatige moeder zal krijgen is niet bekend.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like