Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Vrouw rijdt dronken rond op paard en denkt straf te vermijden (zaterdag)

paard

We weten natuurlijk allemaal dat het hartstikke verboden is om in de auto te stappen als je een bakkie teveel op hebt. Maar sommige mensen kunnen het niet laten om van weg de te blijven wanneer ze onder invloed zijn van alcohol. Zo zou er afgelopen week een 51-jarige vrouw uit Brisbane zijn gearresteerd omdat ze dronken rond reed op een paard.

De vrouw werd opgemerkt toen ze voor overlast zorgde bij een drankwinkel in Logan City, ten zuiden van Brisbane. De politie vertelde: “Bij aankomst leek de vrouw zwaar onder invloed. De beschonken vrouw zou zelfs het haar paard door het drive-in-gedeelte van de winkel hebben gereden.” De politie besloot de vrouw op te pakken en mee te nemen naar het politiebureau.

Na een blaastest bleek dat de vrouw vier keer zo veel had gedronken dan wettelijk is toegestaan in Australië. Aan het einde van deze maand moet de beschonken paardrijdster voor de rechtbank verschijnen. Het paard is inmiddels ondergebracht bij een verblijft in de buurt. De politie van Queensland benadrukt dat voor paardrijden dezelfde alcohollimieten geldt als voor het rijden in een auto.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like