Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Vrouw knipt eigen pink af met betonschaar

pink

‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden!’ Dit is een uitspraak die door sommige mensen iets te serieus genomen wordt. Zo ook door de Britse Torz Reynolds, zij ging wel heel ver ging om haar eigen schoonheidsideaal na te streven. Afgelopen week knipte ze namelijk een deel van haar pink af met een betonschaar omdat ze dit mooi zou vinden.

De 30-jarige tattoo artiest heeft na het zetten van een groot aantal piercings, tatoeages en een gespleten tong niet echt meer moeite met pijn. Maar zelf wilden ze nog een stapje verder gaan en daarom besloot ze om een stukje van pink te verwijderen. Afgelopen week plaatste Torz iedere dag een foto op Instagram waarmee ze aftelde tot de grote ‘knipdag’. Toen deze dag eenmaal was aangebroken bond ze de pink van haar linkerhand af en ging ze aan de slag met een betonschaar.

Tijdens het verwijderen van haar pink maakten ze verschillende foto’s van het proces en deelde deze met haar volgers. Nadat ze het topje van haar pink volledig had verwijderd hechten ze zelf de wond weer dicht zodat deze goed kon herstellen. De tattoo artiest vertelde: “Het leek mij gewoon mooi! Ik heb er even over nagedacht en het toen gewoon gedaan.” Nadat ze de foto van het resultaat op Instagram had gezet kreeg ze veel kritiek op haar actie. Hierop reageerden ze met: Ik heb dit voor mijzelf gedaan, of je het begrijpt of het mooi vind moet je zelf weten.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like