Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Vrouw heeft seks gehad met vijftien geesten

geest1

Sommige mensen raken opgewonden van aparte dingen. Aan dit lijstje kan vandaag weer een nieuw item worden toegevoegd. De Britse Amethyst Realm is namelijk gek op geesten! Ze beweerde namelijk tijdens de ochtendshow ‘This Morning’ dat ze niet langer met mannen naar bed gaat, omdat ze nu wilde nachten beleeft met geesten.

De jonge vrouw liet tijdens de show weten dat ze jaren geleden verloofd was met een echt mens en dat ze klaar was om met hem in het huwelijksbootje te stappen, tot ze naar eigen zeggen overspel pleegde met een geest. Ze vertelde: “Ik voelde de aanwezigheid van een geest en trok een pikant setje aan. Ik verleidde hem als het ware. Voor ik het wist, lagen we samen tussen de lakens.

De jonge vrouw liet weten dat ze in tien jaar tijd seks heeft gehad met maar liefst vijftien verschillende geesten en dat ze sinds ze de liefde bedrijft met geesten geen seks meer heeft met mannen. Ze vertelde: “Daar ben ik tien jaar geleden mee gestopt, toen mijn verloofde me een keer betrapte met een geest. Ik geniet nu volop van de spirituele lust, dus aan menselijke intimiteit heb ik op dit moment geen behoefte.”

Ook is de vrouw ervan overtuigd dat een geest haar ook zou kunnen bezwangeren. Ze verteld dan ook: “Daar is het nu nog te vroeg voor, maar ik sta er zeker voor open. Overigens sluit ik een menselijke relatie niet uit, maar mijn seksleven is nu beter dan ooit”. Volgens onderzoekers zouden de gevoelens die Amethyst heeft kunnen ontstaan door slaapverlamming, hierdoor kun je namelijk gaan hallucineren. Toch is de vrouw ervan overtuigd dat dit niet het geval is. Volgens haar gaat het om liefde, niet om een slaapstoornis.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like