Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw geeft 335 euro uit aan operatie voor goudvis

Operatie voor goudvis

Sommige mensen hebben echt een onvoorwaardelijke liefde voor hun huisdier. Dit is natuurlijk hartstikke bewonderenswaardig, maar het kan ook een beetje door schieten. Dit bewijst Emma Marsh uit het Australische Brisbane maar weer. Nadat haar goudvis een steentje had ingeslikt gaf zij maar liefst 335 euro uit om hem te laten opereren.

Toen Emma erachter kwam dat haar goudvis genaamd ‘Conquer’ oftewel overwinning het steentje had ingeslikt, haastte ze zich naar de dierenkliniek. Om het visje te kunnen redden moest de dierenarts verdovingsmiddel in het water doen waardoor de goudvis langzaam in slaap kon vallen. Hierna kon het steentje uit de mond van het visje worden gehaald waardoor hij weer in staat was om zijn geliefde vissenvoer te eten.

Het goudvisje moest nog een nachtje in de dierenkliniek blijven ter observatie en mocht hierna weer naar huis. Ondanks dat de operatie zelf maar zo’n 8 euro kostte, was de behandeling in totaal toch best een duur grapje. De verdoving en het nachtje in de kliniek kostte Emma namelijk zo’n 261 euro. Hiernaast werd er voor het consult ook nog zo’n 66 euro gerekend waardoor ze op een totaal uit kwam op een bedrag van zo’n 335 euro. Ondanks deze bittere pil spartelt het goudvisje weer vrolijk in het rond in zijn vissenkom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply