Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Vrouw crasht auto nadat ze spin ziet tijdens het rijden

spin

Er zijn ontzettend veel mensen die doodsbang zijn voor spinnen, maar in sommige situaties is het toch wel handig als je je angsten de baas bent. Dat bewijst een vrouw uit New York nadat ze afgelopen week in de Amerikaanse plaats Cairo een ongeluk kreeg. Tijdens het rijden zag ze plotseling een spin over de bijrijdersstoel lopen, waardoor ze zo erg in paniek raakte en de macht over het stuur verloor .

De vrouw was zo bang voor de spin dat ze niet meer wist wat ze moest doen en uit paniek haar stuur losliet. Gelukkig raakte de vrouw niet ernstig gewond bij het auto-ongeluk. Wel is haar auto total loss en heeft ze een been blessure overgehouden aan de crash. Nadat de politie de foto’s van de crash online had gezet, reageerde er talloze mensen die zich wel konden inleven in de situatie.

Zo reageerde iemand: “In haar geval had ik waarschijnlijk precies het zelfde gedaan.” Iemand anders plaatste: “Brand voor de zekerheid die hele auto plat zodat je er zeker van bent dat hij ook echt dood is.” De politie verzoekt iedereen met een angst voor spinnen om koste wat het kost kalm te blijven als je een spin ziet tijdens het rijden. Zodat je rustig een vluchthaven op kan zoeken om het probleem verder af te handelen voor er nog meer ongelukken gebeuren.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like