Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Vrouw breekt in, aait hond, doet afwas en vertrekt

dishes

Natuurlijk wilt niemand zomaar een onaangekondigde gast in zijn of haar huis hebben, maar wat nou als diegene alle huishoudelijke klusjes doet waar jij anders mee te maken zou krijgen? Dit overkwam een familie uit het Amerikaanse Hamden in Ohio afgelopen week. Een vrouw zou namelijk in het huis van het gezin hebben ingebroken, éénmaal binnen aaide ze de familiehond, deed ze de afwas en vertrok vervolgens weer.

De politie van Hamden kreeg afgelopen week een melding van een vermeende inbraak. Toen de agenten ter plaatse kwamen spraken ze met een getuige die de vrouw naar binnen had zien gaan. Volgens de getuige ging de vrouw via de achterdeur naar binnen, waarna ze de hond begon te aaien en zich nuttig maakte in de keuken.

Terwijl politie-agenten met de getuige in gesprek waren kregen ze een nieuwe melding. De vrouw die aan de beschrijving voldeed, was gezien terwijl ze bij andere huizen in de buurt aanklopte. Achteraf bleek de verwarde vrouw verdovende middelen gebruikt te hebben. Uiteindelijk werd de vrouw gearresteerd voor inbraak. Ze kan vrijkomen na betaling van $10.000 borg.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply