Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Vliegtuigmaatschappij spelt eigen naam verkeerd op vliegtuig

vliegtuig1

Als professionele luchtvaartmaatschappij wil je natuurlijk serieus genomen worden. Maar dit gaat een beetje moeilijk wanneer de naam van je bedrijf verkeerd is gespeld. Dit overkwam de Aziatische luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific, die een gigantische blunder maakte door de naam van hun bedrijf verkeerd op één van hun toestellen te plaatsen. In plaats van Cathay Pacific staat er nu namelijk Cathay Paciic op de romp. 

De luchtvaartmaatschappij uit Hongkong vatte de blunder sportief op en besloot een foto van de blunder op social media te zetten. Cathay Pacific twitterde: “Oeps! Dit houdt het niet lang vol. Ze gaat terug naar de werkplaats.’’ Hun bericht op Twitter riep menig reactie op, zoals die van een reiziger die oppert de vliegtuigschilders voortaan een cursus Engels te laten volgen.

Een ander schreef: ”Wie ooit bij het boarden is geweigerd, omdat een naam verkeerd op het ticket stond, zal genieten van deze blunder van Cathay Pacific. Of is het Cathay Paciic?” De luchtvaartmaatschappij heeft de betrokken schilders inmiddels teruggefloten en aan het werk gezet om de fout op de Boeing 777-367 te herstellen. De ‘I’ en ‘C’ zijn overgeschilderd en vervangen door de juiste eindletters ‘FIC’.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like