Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vijftig scholieren proberen klasgenoot uit cel te bevrijden na schoolfeest

politie

Op de meeste schoolfeesten zit er wel zo iemand tussen die teveel gedronken heeft en de boel op stelten zet. Maar als diegene dan wordt meegenomen door de politie om een nachtje af te koelen in de cel, moet je natuurlijk wel opkomen voor je medestudent. Dit dachten vijftig Duitse scholieren uit het plaatje Starnberg in Beieren ook toen ze een politiebureau bestormden om hun 15-jarige klasgenootje te bevrijden.

De jongen was erg dronken had zich flink misdragen tijdens het schoolfeest. Daarom werd hij opgepakt, laat de politie uit het Duitse Starnberg weten. Vijftig klasgenootjes waren het daar kennelijk niet mee eens, want niet lang nadat de scholier werd afgevoerd, besloot de groep hem te bevrijden. Ze waagden een poging om het politiebureau binnen te dringen maar dat ging niet helemaal volgens plan.

Tijdens de bestorming gooiden verschillende scholieren flesjes tegen de ruiten, waardoor het glas van één raam brak. Ook probeerde ze de voordeur van het politiebureau open te breken. Uiteindelijk moesten er agenten van buitenaf worden ingeschakeld om de rust en orde te laten wederkeren. De poging hun vriend te bevrijden ging niet zonder slag of stoot. Drie jongeren zijn aangehouden. Ze worden beschuldigd van vernieling en het proberen te bevrijden van een gevangene.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like