Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vader pasgeboren baby verhandelt heroïne op kraamafdeling

hero

Dat een kind krijgen veel geld kost, zal je vast niet ontgaan zijn. Daarom is het ook belangrijk dat je een stabiel inkomen hebt op het moment dat je kindje is geboren. Dit is waarschijnlijk wat een Amerikaanse man dacht toen hij zijn pasgeboren dochtertje kwam bezoeken en hij op de kraamafdeling van het ziekenhuis heroïne verhandelde.

Volgens de politie zou het gaan om de 25-jarige Cody Hulse uit Greensburg in Pennsylvania. Hij verkocht de heroïne terwijl er mensen op bezoek waren bij zijn vrouw en baby in het Excela Health Westmoreland ziekenhuis. De politie kwam de man op het spoor nadat ze een bestuurder hadden aangehouden die heroïne en spullen om het te gebruiken in zijn auto had liggen. De bestuurder vertelde dat hij de heroïne net had gekocht van een man in het ziekenhuis.

Op het moment dat de politie een kijkje ging nemen bij het ziekenhuis was Cody nog op de kraamafdeling bij zijn vrouw en dochter. Toen ze hem fouilleerden vonden ze nog wat heroïne in zijn broekzak en werd hij aangehouden. Zijn vriendin die net bevallen was, zei tegen de politie dat ze van niets wist. De man wordt niet alleen aangeklaagd voor drugshandel, maar ook voor het in gevaar brengen van de kinderen in het ziekenhuis.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like