Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Uit dood herrezen man moet gewoon weer werken van baas

man

De meeste werkgevers hebben het liefst dat hun werknemers zo snel mogelijk weer aan de slag gaan na een periode van afwezigheid. Maar de werkgever van Elliot Brighton uit Zimbabwe, is wel heel erg direct. Elliot zou namelijk nadat hij was overleden door een ‘wonderpastoor’ weer tot leven zijn gebracht. Maar zijn baas noemt de actie van de ‘herrezen’ man een grote grap en heeft hem opgedragen weer gewoon aan het werk te gaan.

Voor dat Elliot was overleden, werkte hij bij een houtverwerkingsbedrijf in de Zuid-Afrikaanse stad Pretoria. Nadat hij was overleden werd hij door de Zuid-Afrikaanse pastoor Alph Laka, weer tot leven gewekt. De pastoor legde tijdens de wedergeboorte zijn handen op het lichaam van Elliot, waarna hij ‘met het nodige toneelspel’ weer opstond uit de dood. Maar zijn baas, Vincent Amoretti was niet erg onder de indruk is van het wonder.

Hij vertelde: “Ik zag Elliot in de video in een kist liggen en was geschokt, toen begon hij weer te ademen en kwam tot leven. Het was echt een grote grap.” Ondanks de lugubere stunt zou zijn baas het fijn vinden als Elliot weer gewoon kwam werken. Hij was namelijk altijd erg tevreden over hem. Nadat Vincent de video had gezien deed hij een oproep aan Elliot, die luidde: “Kom weer aan het werk Elliot, je bent namelijk een ontzettend goede werknemer.” Het is nog niet bekend of de ‘herboren’ Elliot ook op dat aanbod ingaat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like