Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Tweeling wordt vrijgesproken omdat niet duidelijk is wie de klap uitdeelde

cctv

Een tweeling kan soms best voor wat verwarring zorgen, als ze echt veel op elkaar lijken, kunnen ze doen alsof of de één de ander is. Precies dit heeft voor veel onduidelijkheid gezorgd bij een rechtbank in Leuven. Een tweeling zou namelijk vrijgesproken zijn, omdat er niet kon worden achterhaald, wie van de twee een vuistslag gaf aan een slachtoffer van een vechtpartij.

Er waren beelden van een beveiligingscamera, maar die gaven geen duidelijkheid, omdat de broers te veel op elkaar lijken. Op de beelden was te zien dat een van de verdachten twee keer door zijn broer wordt tegengehouden, maar uiteindelijk toch een flinke klap gaf. De politie en het slachtoffer konden de broers niet van elkaar onderscheiden.

Het verhoor bracht ook geen uitkomst. Slechts een van de broers kwam opdagen. Eerst ontkende hij. Daarna zei hij dat hij eerst zijn broer had tegengehouden toen hij de man te lijf wilde gaan en vervolgens zelf de klap had uitgedeeld. Dat verhaal strookte niet met de camerabeelden. De rechter vond dat ze niet allebei schuldig waren en zag zich daarom genoodzaakt beide broers vrij te spreken.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like