Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Trouwstoet veroorzaakt chaos op de Belgische snelweg

snellie

Je trouwdag is één van de meest bijzondere dagen uit je leven. Het is dan ook niet zo gek om uitbundig feest te vieren op je trouwdag. Maar het kan natuurlijk ook een beetje doorschieten. Zo heeft een trouwstoet afgelopen weekend voor grote overlast gezorgd op een Belgische snelweg.

De trouwstoet veroorzaakte levensgevaarlijke situaties op de A12. Auto’s scheurden over de vluchtstrook, toeterden zonder ophouden en reden op een bepaald moment met een slakkengang over de drie rijstroken. Uiteindelijk stopte de hele stoet zelfs om de bruidegom midden op de snelweg in de lucht te gooien en werden er confettikanonen afgevuurd.  

De politie kreeg meerdere meldingen over traag rijdend en hinderlijk verkeer op de A12. Maar toen de agenten polshoogte wilden nemen waren ze al te laat. De woordvoerder van de politie vertelde: “Toen ze eenmaal ter plekke waren, was de stoet al weg.” Ben Weyts de Vlaamse minister van infrastructuur reageerde woest en zei: “Levensgevaarlijk hyper-egoïsme! Justitie moet keihard optreden. Tijd dat voorbeelden gesteld worden. De straat is níet van hen.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply