Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Tornado in tuin van Engels café, bezoekers kijken er niet van op

Tornado Engeland

Sta je op je een zomerse zaterdagavond in de zon van je pilsje te genieten komt er ineens een tornado langs geraast. Dit overkwam de bezoekers van een Engels café in Suffolk die op dat moment een biertje aan het drinken waren in de bijhorende biertuin. Reinhard Olbrich wist het bijzondere spektakel vast te leggen terwijl de rest van de bezoekers gewoon lekker verder genoten van hun biertje.

Toen Reinhard zelf op die zaterdag avond een biertje stond te drinken in de biertuin zag hij al dat de lucht onrustig was. Maar omdat het weer in Suffolk wel vaker slecht, stormachtig en nat is, vermoedde hij niet dat er een tornado zou komen opzetten. Toen de draaikolk plotseling verscheen greep hij naar zijn camera om de tornado vast te leggen. De rest van de bezoekers leken tamelijk kalm te reageren op het feit dat er ineens een enorme draaikolk aan de hemel verscheen.

Volgens Reinhard is dit de eerste tornado die in Suffolk is waargenomen en is hij diegene die dit bijzondere moment heeft mogen vastleggen. Het komt bijna nooit voor dat er een draaikolk van dit formaat ontstaat boven Engeland. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt door de tornado en is hij zijn kracht verloren op zee.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like