Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Toerist rekent bedrag van 155.000 euro af op terras Monaco

nikki-beach-monaco

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat de terrassen weer vol zitten met mensen die met geld aan het smijten zijn. Maar sommige mensen zijn fanatieker dan anderen. Dat blijkt maar weer nadat een Grand Prix-toerist bij Nikki Beach in Monaco een rekening van 155.000 euro afrekende.

Dat het terras toeristische prijzen hanteerde was wel te zien aan de prijzen die op het bonnetje stonden: een colaatje voor 12 euro, schaaltje fruit voor 33 euro en een waterpijp voor zelfs 180 euro. Niet bepaald een goedkoop restaurant dus. Maar de toerist gaf naast een fles whisky van ruim 12.000 euro, ook nog 130.000 euro uit aan de Arman de Brignac, de grootste fles champagne ter wereld.

De klant moest uiteindelijk 154.953 euro afrekenen. Voor datzelfde bedrag zou je een mooi huisje buiten de Randstad kunnen kopen. Nadat een foto van het bonnetje online werd gezet ging het verhaal het hele internet over. Helaas is er niet bekend hoeveel fooi er uiteindelijk is betaald aan het personeel van Nikki Beach.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like