Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Tinder Date probeert poep uit raam te gooien en komt vast te zitten

tinder1

Veel mensen vinden het niet fijn om te poepen bij een ander thuis te poepen, laat staan als je op een date bent. Zo ook een Brits meisje die een eerste afspraakje had met Liam Smith uit Bristol die ze had leren kennen via Tinder. Nadat ze bij Liam thuis had gepoept kwam ze tot de ontdekking dat het toilet niet doorspoelde. Toen ze een poging waagde om de grote boodschap uit het raam te gooien kwam ze vast te zitten en moest ze worden bevrijd door de brandweer.

Liam vertelde “We hadden een hele leuke avond met z’n tweeën. Nadat we een hapje hadden gegeten en een paar biertjes hadden gedronken, besloten we nog een filmpje te kijken en een fles wijn te openen. Maar dat liep even iets anders af.” Toen het meisje probeerde haar grote boodschap uit het raam te gooien, kwam deze niet in de tuin terecht maar tussen twee ramen. Toen ze er naartoe klom om de drol weg te halen kwam ze vast te zitten. Uiteindelijk moest Liam de brandweer bellen om haar te bevrijden.

Het verhaal kwam naar buiten omdat de jongen een crowdfunding startte om het raam dat de brandweer had moeten breken om zijn date te bevrijden te kunnen betalen. Het raam herstellen kost ongeveer 330 euro maar ondertussen is er al meer dan 1300 euro opgehaald. Het geld dat overblijft wordt verdeeld tussen twee goede doelen: de brandweer en wc’s voor ontwikkelingslanden.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like