Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Tiener belt politie om op te scheppen over ontvluchten agenten

handboei

Als je het dan al voor elkaar krijgt om te ontkomen aan de politie, ga het dan niet van de hoogste toren staan schreeuwen, want voor je het weet wordt je alsnog gepakt. Hier kwam de 19-jarige Nicholas Carlmann Jones ook achter nadat hij het stopteken van de agenten had genegeerd en was weggereden. Hij was er bijna mee weggekomen, maar omdat hij daarna de politie belde om op te scheppen over het feit dat hem dat gelukt was, kon hij als nog worden gepakt.

Toen de politie in de Amerikaanse plaats St. Augustine aan het controleren was op kapotte autoverlichting kwam er plotseling een witte Hyundai Elantra met hoge snelheid langsgereden. Achter het stuur zat Nicholas en nadat hij van de politie het stopteken kreeg, ging hij er in hoog tempo van door. Hoogstwaarschijnlijk was het verhaal daar geëindigd, als Jones een uur later niet zelf de politie had gebeld met de vraag: “Waar betalen we jullie eigenlijk voor?! Ik ben wel vier agenten voorbij gereden!”

Tijdens het opschepperige gesprek met Nicholas kon de brutalen tiener door de politie worden opgespoord. Nicholas werd een dag later aangehouden. Jones wordt nu verdacht van het ontvluchten van politie, het misbruiken van de alarmlijn en hij heeft met zijn streek ook de proeftijd van een vorig misdrijf overtreden. Wat zijn uiteindelijke straf zal worden is nog niet bekend.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like