Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Tennisster Eugenie Bouchard gaat op date met fan na verloren weddenschap

tennis1

Iedereen die het vrouwentennis een beetje volgt, kent waarschijnlijk de bloedmooie Eugenie Bouchard wel. Niet alleen slaan alle mannen op hol van de 22-jarige blondine, ze is ook nog eens heel erg spontaan en leuk. Zo ging de Canadese tennisster een week geleden tijdens de Super Bowl een weddenschap aan met een fan genaamd Jordan Goehrke op Twitter. Nadat ze de weddenschap had verloren, hield ze haar woord en ging ze met Jordan op date.

Net als heel Noord-Amerika zat ook Eugenie voor de televisie toen de Superbowl werd gespeeld tussen de Falcons en de Patriots. Toen het team van de Atlanta Flacons aan de winnende hand was plaatste Eugenie op Twitter “Ik wist dat Atlanta zou gaan winnen.” Jordan twijfelde géén seconde en reageerden hier gelijk op met “Als de Patriots winnen gaan we dan op date?” Op het moment dat Eugenie instemde met de date, begon het team van de Patriots weer helemaal terug te komen in de wedstrijd en na een flinke inhaalslag werd er uiteindelijk zelfs gewonnen!

De uitdaging tussen Eugenie en Jordan ging al snel viral en nadat de knappe tennisster de weddenschap had verloren, beloofde ze de daad bij het woord te voegen. Even later Twitterde de tennisster “Lesje, geleerd. Wed nooit tegen de Patriots.” Eugenie blijkt inderdaad een vrouw van haar woord, want afgelopen woensdag zaten de twee samen langs de lijn bij de NBA-wedstrijd tussen Brooklyn Nets en Milwaukee Bucks. De dolgelukkige Jordan noemde hun afspraakje “De beste date ooit!” Helaas voor Jordan heeft Eugenie al een relatie met de ijshockeyspeler Jordan Caron. Ondanks dat is het natuurlijk fucking awesome dat Eugenie haar woord is nagekomen!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like