Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Tekstkar Eindhoven vraagt voorbijgangers naaktfoto’s te sturen

tekstbord3

Het plaatsen een tekstbord bij een verkeersomleiding is meestal bedoelt om voorbijgangers uit te leggen hoe de verkeerssituatie is veranderd. Maar als je een beetje handig bent kun je er natuurlijk ook allerlei andere dingen op laten zien. Zo vond een grapjas het bijvoorbeeld leuk om op een tekstkar in Eindhoven de tekst ‘send nudes’ te laten verschijnen.

Het bouwbedrijf Heijmans had de tekstkar neergezet om weggebruikers te attenderen op een gewijzigde verkeerssituatie op de Hondsruglaan. De boodschap werd opgemerkt door een aantal voorbijgangers die het eigelijk wel grappig vonden. Nadat Heijmans werd ingelicht over de boodschap reageerde een medewerker van het bedrijf met: “Dat hoort ie helemaal niet te doen, dat is in ieder geval niet de bedoeling, dat kan nooit vanuit ons komen”.

Waarschijnlijk was de grappenmaker een Feyenoord-fan met digitale kennis want later werd de tekst weer veranderd naar ‘Feyenoord Kampioen’.Volgens Heijmans kan iemand met verstand van dit soort karren de tekst ter plekke aanpassen. Waarschijnlijk heeft een grappenmaker  dat in dit geval gedaan, vertelt de eigenaar van het bedrijf. Later die avond stuurde het bedrijf een monteur naar de tekstkar om de schunnige boodschap te verwijderen. Hij zal de tekstkar zodanig aanpassen dat dit soort acties in de toekomst niet meer mogelijk zijn, vertelt Heijmans.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like