Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Stelletje valt tijdens vrijpartij van balkon vakantievilla

seks

Naast het idee dat je buren kunnen mee gluren, zou je denken dat een wilde vrijpartij met je geliefde op een balkon geen kwaad kan. Helaas is dat voor een jong stel wel het geval geweest. Tijdens hun vrijpartij op het balkon van hun vakantievilla in het Zuid-Franse Rivièra, zijn ze namelijk 3,5 meter over de balkonreling naar beneden gevallen.

De 30-jarige Brit en de 28-jarige vrouw uit Canada waren op klaarlichte dag aan het vrijen op het balkon van hun gehuurde vakantievilla in Le Cannet. Terwijl zij op de reling van het balkon zat, vielen ze samen 3,5 meter naar beneden. De Britse man verkeert momenteel in levensgevaar, de vrouw liep bij de val gelukkig alleen lichte verwondingen op.

Een ooggetuige die vanaf zijn eigen balkon zag dat het stel naar beneden viel, belde na de val meteen de hulpdiensten. De zwaargewonde man werd meteen naar het ziekenhuis in de aangrenzende stad Cannes gebracht. Zijn toestand was gisteravond nog steeds kritiek. Het is niet duidelijk over de twee onder invloed waren van drank en drugs.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like