Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Schoonmakers stelen bus om naar coffeeshop te rijden

connexxion2

Als schoonmaker kom je soms op plekken die je in de verleiding brengen domme dingen te gaan doen. Dit hebben twee werknemers van het schoonmaak bedrijf CSU ook ondervonden toen ze een lijnbus van Connexxion in Amersfoort moesten reinigen. Ze besloten namelijk om de bus te stelen om naar de coffeeshop te rijden en een er een ritje mee te maken door de stad.

De bussen van Connexxion in Amersfoort staan ‘s avonds op een rangeerterrein langs de Eem waar ze worden schoongemaakt door CSU. De politie kreeg even voor middernacht een melding dat er een bus zou rondrijden die drie auto’s had beschadigd. Volgens enkele getuigen ging het tweetal eerst met de bus naar een coffeeshop om een joint te kopen. Terwijl de twee met de Connexxion door de wijk Soesterkwartier reden hebben ze verschillende auto’s en paaltjes geraakt. Volgens getuige Jeroen Hindriks reden schoonmakers als idioten: “De bus reed door de straat, wilde een bocht maken en ramde enkele paaltjes en auto’s. Ze reed behoorlijk gevaarlijk en asociaal.”

Nicky Jansen de woordvoerder van Connexxion vertelde: “We kregen de bus met schade terug. We zijn geschokt dat dit gebeurd is en hebben direct contact opgenomen met de directie van schoonmaakbedrijf CSU.”
Connexxion heeft ook geëist dat de betreffende schoonmakers niet meer in de buurt van een Connexxionbus mogen komen. Schoonmaakbedrijf CSU reageert geschokt op het incident en is van plan de schade op de medewerkers te verhalen. De woordvoerder van CSU liet weten: “Voorlopig staan ze op non-actief. Als het waar is, worden ze op staande voet ontslagen.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like