Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

School in Miami regelt echte tijger voor schoolfeest met jungle-thema

tiger-2791980_1280

Tijdens je studententijd is het schoolfeest natuurlijk één van de hoogtepunten van het jaar. Daarom is het ook belangrijk dat de school goed uitpakt. Dit dachten ze op de Columbus High School in Miami in ieder geval goed begrepen te hebben. De schoolleiding had namelijk geregeld dat er tijdens het jungle-thema schoolfeest grote ijzeren kooi met daarin een levensechte tijger op de dansvloer stond.

Naast de tijger waren er op het schoolfeest ook een aantal andere kleine dieren aanwezig. Maar vooral de tijger zorgde voor onrust onder zowel de leerlingen, ouders en leraren. Veel van de aanwezigen vonden het dan ook dierenmishandeling. Zo vertelde een student: “De tijger was aan het ijsberen door zijn kooi, terwijl er om hem heen felle lichten en gekleurde discolampen knipperden.”

Een docent vertelde: De Christopher Columbus High School moet zich schamen om de ‘koning van de jungle’ op een feestavond te laten zien. De kinderen konden hier niets aan doen, de schoolleiding had beter moeten weten”. De wilde dieren waren afkomstig van de Florida Fish en Wildlife Conservation Commission. De schoolleiding verdedigde de beslissing om het roofdier naar het schoolfeest te brengen. Ze vertelde: “De tijger was slechts enkele minuten aanwezig in zijn kooi en was op geen enkel moment in gevaar. Het grootste deel van de tijd lag hij relaxed in zijn kooi met zijn hoofd afgewend van het publiek.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like