Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Rusland zet topless vrouwen in tegen hardrijders

Rusland gebruikt topless vrouwen tegen hardrijders

In een land waar veel verkeersongevallen voorkomen doordat automobilisten te hard rijden, is het soms een goed idee om een keer een nieuwe aanpak uit te proberen. Daarom besloten ze in Rusland een experiment uit te voeren waardoor snelheidsduivels gas terug zouden moeten nemen. En hoe krijg je dit beter voor elkaar dan dat je een paar topless vrouwen langs te weg zet met een groot bord waarop de snelheid wordt aan gegeven.

Het experiment is opgezet door Auto Dvijenie, een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de verkeersveiligheid in Rusland. De ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor deze actie hopen op deze manier automobilisten te vertragen en daarmee het aantal verkeersongelukken te verminderen. Het experiment blijkt een enorm succes, want de automobilisten die langs de desbetreffende plek rijden verminderen fors hun snelheid. Wel is het verkeer dat langs de plek rijdt waar de topless dames, staan flink toegenomen. Hoe zou dat nou komen?

Ondanks dat de topless snelheidsregelaars een groot succes waren, zal de actie waarschijnlijk niet landelijk worden ingezet. Moeders moesten namelijk de ogen van hun nieuwsgierige zonen bedekken tijdens het rijden, waardoor er gevaarlijke situaties ontstonden. Daarom heeft de overheid een oproep gedaan aan het volk om een nieuw idee te bedenken waarmee het verkeersprobleem kan worden opgelost.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like