Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Relaties op het spel door Café in Apeldoorn

Café 'Mijn Ex' Apeldoorn

Het nieuwe café ‘Mijn Ex’ zou vooral oud Hollandse gezelligheid moeten brengen in de stad Apeldoorn. Maar tot nu toe zijn het vooral scheve gezichten die de naam van het café veroorzaakt. Ook niet zo gek als je vriend of vriendin zou zeggen “Doei schat, ik ga naar Mijn Ex. Ik kom ergens vannacht wel een keertje thuis.”

Leendert Koldenhof, de eigenaar van ‘Mijn Ex’ liet de Stentor weten dat hij graag een café wilde beginnen en daarmee de ‘oud-Hollandse gezelligheid’ terugbrengen in Apeldoorn. “Tegenwoordig hoor je overal house -en trancemuziek. Wij willen weer hits en meezingers draaien!” Samen met zijn compagnon Robin van Wanrooij, besloot hij het avontuur aan te gaan, alleen hadden ze nog wel een goede naam nodig! Toen ze een naam gingen bedenken voor het nieuwe café maakten ze een lijstje met verschillende namen. “Mijn Ex’ stond ook op m’n lijstje en toen ik de naam noemde werd er zo hard gelachen, dat dit hem wel moest worden”.

Het café is nog geen week open, maar doet nu al zijn naam eer aan! “We krijgen berichtjes op Facebook van mensen die zeggen ruzie te hebben gehad met hun partner nadat ze hen vertelden bij ons te zijn geweest. Allemaal gein natuurlijk, maar het werkt wel.”,zegt Leendert tegen de Stentor.  Samen met de andere horecagelegenheden in de buurt hopen ze Beekpark weer een beetje op de kaart te zetten. Aan hun naam zal het in ieder geval niet liggen!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like