Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Reclamebord legt 6000 km af over zee na orkaan Sandy

billboard

Als het gestormd heeft, vindt je langs het strand soms aangespoelde voorwerpen. Soms hebben deze voorwerpen een enorme reis afgelegd voordat ze stranden. Zo ook een reclamebord van een makelaarsbedrijf uit New Jersey dat in 2012 was weggeblazen door orkaan Sandy. Het reclamebord legde ruim 6000 km af over zee en spoelde onlangs aan op het strand bij Bordeaux.

Het makelaarsbedrijf kreeg afgelopen week een berichtje van de 64-jarige Hannes Frank waarin stond: “Ik heb uw reclamebord op het strand bij Bordeaux gevonden.” Er was een flink stuk van het bord afgebroken, maar de Franse man wist te achterhalen van wie het bord was en besloot een mail te sturen. Eerst dacht de makelaar dat het een grap was, maar het telefoonnummer klopte inderdaad met de plek waar het bedrijf ten tijde van orkaan Sandy was gevestigd.

Het bord stond in de tuin van een huis dat te koop stond aan de oostkust van de Verenigde Staten. Nadat orkaan Sandy had toegeslagen was het bord verdwenen totdat het bord vijf en half jaar later weer opdook op het strand bij Bordeaux. Het is niet duidelijk of het reclamebord ooit nog zal terugkeren naar New Jersey.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like