Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Rechter uit Oekraïne lijkt opvallend veel op ‘Ursula’ de heks uit de Kleine Zeemeermin

ursula

Als er één personage uit de Disney-films was die iedereen de stuipen op het lijf jaagde, dan was het Ursula uit De Kleine Zeemeermin. Met haar dikke lichaam en haar glibberige tentakels is het niet voor niets de schrik van de zeven zeeën. Maar wat blijkt, Ursula blijkt echt te bestaan! Haar dubbelganger heet Alla Bandura en met haar kinky make-up lijkt ze opvallend veel op de zeeheks Ursula.

De 57-jarige Alla Bandura uit Oekraïne is een bekende rechter uit de regio Rvine. Ze werd een wereldwijde sensatie nadat er een opvallende foto van haar op Twitter werd gezet. Hierop verscheen ze met een paar kilo foundation op haar gezicht, felrode lippenstift en haar karakteristiek kapsel. Genoeg reden voor de Twitter-gebruikers om haar bijzondere uiterlijk belachelijk te maken en de opvallende foto te delen. Al snel zagen de mensen de gelijkenissen tussen Alla en die van het Disney-figuur Ursula. Zelf is Alla niet zo blij met al die aandacht, maar ze zegt dat ze er mee kan leven.

In tegenstelling tot Ursula, die tijdens de Disney-film noodlottig aan haar einde komt, is Alla Bandura een echte overlever. Ze zou in 2006 namelijk aangevallen zijn door twee onbekende belagers. Hierbij werd ze twaalf keer gestoken met een mes, maar ze overleefde deze aanslag op haar leven. Sindsdien heeft ze besloten haar leven te wijden aan het rechtssysteem. Ze is dan ook een gerespecteerd rechter, die trots is op haar land en niet veel geeft om wat mensen te zeggen hebben over haar uiterlijk.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like