Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Prostituee slikt condoom door om bewijs te verdoezelen

condom

Als er iets is dat we allemaal weten over landen zoals Taiwan is het dat je daar niet in aanraking moet komen met de politie. En al helemaal niet als het gaat om illegale prostitutie. Hier was Dang een illegale Vietnamese prostituee ook van op de hoogte en probeerde daarom op een hele bijzondere manier de politie te misleiden. Toen ze haar namelijk betrapte op illegale seksuele handelingen, slikte ze het bewijs materiaal door.

De Vietnamese dame was met een man bezig toen een aantal agenten binnenstormden. Snel besloot ze om het condoom van het geslachtsdeel van haar cliënt te rukken en deze in zijn geheel door te slikken. Dang en haar cliënt werden apart van elkaar ondervraagd door de politie. Beide ontkenden ze illegaal bezig te zijn geweest. Maar nadat de agenten Dang ondervraagden, viel het ze op dat de dame wel erg vaak om water vroeg. Uiteindelijk werd Dang ter controle naar het Taichung City Hospital gebracht en was er bij een scan een vreemde schaduw te zien rond haar borsten en longen.

Volgens de politie zou het gaan om een condoom. Maar hier was desondanks geen bewijs voor. Volgens de aanwezige artsen had de vrouw een enorm risico genomen, ze had immers kunnen stikken. Omdat het condoom nooit werd gevonden door de politie konden ze niet bewijzen dat het ging om illegale prostitutie. Wel werd Dang aangeklaagd voor meineed en het misleiden van de politie.Hiervoor kreeg ze uiteindelijk twee maanden celstraf toegewezen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like