Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Poolse koe ontsnapt uit slachthuis en vlucht naar eiland

koe

Na onze eigen Hermien, de koe die ontsnapte uit een slachthuis en vervolgens wekenlang door het bos dwaalde, is er nu ook in Polen een koe in geslaagd om te ontsnappen uit de handen van de slager. De koe ontsnapte vorige maand met enig spektakel uit een slachthuis in het zuidwesten van Polen en verblijft nu al drie weken op een eilandje.

De eigenaar zag zijn koe uit het slachthuis ontsnappen en toen één van de medewerkers het dier probeerde te vangen brak hij zijn arm. Vervolgens rende de koe het water in en zwom naar een eiland. Daarbij ging ze zelfs kopje onder, maar ze gaf niet op. Toen ze eenmaal op het droge was probeerde de eigenaar de koe meerdere keren te vangen, maar tevergeefs. Hij besloot haar daarom maar elke dag eten te brengen.

Vervolgens schakelde de eigenaar de hulp in van de brandweer. Maar ook die slaagde er niet in om de koe te vangen. Omdat de eigenaar van het dier zijn koe graag terug wil, overweegt hij haar nu te laten doodschieten door een jager. Maar Poolse politici vinden dat het dier moet blijven leven. Een politicus biedt zelfs een geldbedrag aan voor degene die het heldhaftige dier wil adopteren en in leven laat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like