Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Politie vangt ondergoeddief met behulp van ‘lok-bh’

underwear

Dat sommige mensen er bizarre hobby’s op na houden, bewijst dit bizarre verhaal maar weer eens. In Hengelo zou er namelijk een heuse ondergoeddief actief zijn. Maar, na verschillende meldingen van vermist ondergoed, heeft de politie van Hengelo de ondergoeddief met behulp van een ‘lok-bh’ weten te pakken.

Afgelopen augustus kreeg wijkagent Tom Hamhuis een melding van een vrouw die vertelde dat haar lingerie van de waslijn was verdwenen. Eerst leek het te gaan om een grap, maar enkele dagen later legde iemand een bos bloemen neer bij de voordeur van de vrouw. In september besloot de politie om camera’s op te hangen om vast te leggen hoe iemand opnieuw lingerie van de waslijn stal. Die persoon was echter niet te herkennen op de beelden.

Nadat er meerdere pogingen waren mislukt op de ondergoeddief te pakken, moest Wijkagent Hamhuis denken aan de lokfietsen die door de politie worden ingezet om fietsdieven te vangen. Hij bracht een zendertje aan in een bh en hing die aan de lijn. Toen de dief weer toesloeg, kon hij worden aangehouden. Na de arrestatie werd verschillend vrouwenondergoed van andere vrouwen bij de man gevonden. De politie roept andere gedupeerde vrouwen op om zich te melden.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like