Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Politie rukt uit voor “naakte persoon” langs A17

pop

Wanneer je met je auto over de snelweg rijdt, zie je wel eens iets voorbij flitsen waarvan je denkt: “Huh, zie ik dit nou echt?” Dit overkwam waarschijnlijk ook veel voorbijkomende automobilisten die afgelopen zondag om 14.30 uur over de A17 ter hoogte van Klundert reden. De meldkamer van de Noord-Brabantse politie kreeg namelijk meerdere meldingen binnen dat er een naakt persoon langs de kant van de weg zou liggen.

In eerste instantie dacht de politie dat het om een flauwe grap zou gaan, maar nadat ze meerdere verontrustende telefoontjes binnenkregen over een naakte persoon besloten ze toch maar een kijkje te gaan nemen. Met de sirenes aan ging zowel de politie als een ambulance met spoed naar de plaats waar de persoon zou liggen. Toen de politie op een afstandje iemand naakt op zijn of haar buik zagen liggen in de buurt van een vuilnisbak, besloten ze de situatie te benaderen als een plaats delict.

Hierbij werd de omgeving afgezet met rood-witte linten en ging het medische team paraat staan voor eventuele hulpverlening. Toen de agenten dichterbij kwamen om verder onderzoek te doen, bleek het een opblaaspop te zijn gevuld met kranten. De politie vertelde: “Van een afstand leek het net echt. Achteraf kwam iedereen met de schrik vrij.” Wie de pop langs de A17 heeft neergelegd, is niet bekend.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like