Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Politie krijgt melding van verdronken persoon in Amsterdam-Noord maar blijkt kunstbeen

been

Als je lekker aan het wandelen bent langs de waterkant en je stuit plotseling op een lijk, dan schrik je je natuurlijk een hoedje. Dit overkwam ook twee vrouwen die maandagochtend langs het water liepen in Amsterdam noord. Zij zagen een been uit het water steken en dachten dat er iemand verdronken was. Nadat ze in paniek de politie hadden gebeld, bleek het gelukkig om een kunstbeen te gaan.

Omdat de twee vrouwen zeer verontrust klonken tijdens de melding, kwamen er meerdere politie-eenheden op het incident af. De politie vertelde: “Bij aankomst stonden twee dames in de verte naar ons te zwaaien, toen we naar de plek liepen van het incident, zagen we inderdaad een been in het water drijven het een gymschoen. De dames durfden niet dichtbij de plek te komen waar het been uitstak.

Omdat het been aan de kant lag, kon een agent zonder veel moeite de voet vastpakken. De agent ter plaatste vertelde: “Voorzichtig trok ik het been op de kant. Het voelde zwaar maar gaandeweg werd het been lichter. Er zat geen lichaam aan vast. Het bleek een kunstbeen te zijn.” De agenten hebben het been meegenomen naar het politiebureau.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like