Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Politie houdt auto aan met 50 kilo chocolade in de achterbak

choco

De meeste mensen zijn gek op chocolade dat ze er geen genoeg van kunnen krijgen. Maar om deze honger te stillen moet je natuurlijk wel een enorme voorraad van het spoedgoed hebben. Dit dachten de drie inzittenden die op zaterdag op de A2 bij Geleen werden aangehouden waarschijnlijk ook. In hun auto werd namelijk zo’n 50 kilo chocolade aangetroffen.

Dozen met Merci en andere soorten chocolade werden vervoerd in een aantal grote koeltassen. Toen de bestuurder en de andere inzittende geen goede verklaring konden geven voor de enorme hoeveel chocolade, werden zij aangehouden. De politie vermoedt dat de drie mannen, die in een auto met een buitenlands kenteken reden, zich schuldig maken aan zogenoemd “mobiel banditisme”.

Volgens de politie gebeurt het vaak dat dieven uit andere landen op rooftocht gaan in Nederland om specifieke goederen uit supermarkten te stelen in hun land van herkomst schaars of erg duur zijn. Deze vorm van criminaliteit komt steeds vaker voorkomt in Nederland en daarom probeert de politie doormiddel van controles zoals zaterdag op de A2. Dit probleem actiever aan te pakken.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply