Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Pokémon No-sticker moet Pokémontrainers buiten de deur houden

Pokémon No-sticker

De Pokémontrainers worden tijdens hun zoektocht naar Pokémons naar de vreemdste plekken gestuurd. Van begraafplaatsen tot schoolgebouwen, moskeeën en treinstations. Overal om je heen zie je ze, de Pokémon Go spelers. Maar daar is niet iedereen blij mee. Zo had het Amphia Ziekenhuis in Breda veel last van Pokémontrainers die op zoek waren naar bijzondere Pokémons. Daarop bedacht het Roosendaalse bedrijf ‘Dr. Sticker’
de Pokémon No-sticker.

Geert Peeters de eigenaar van Dr. Sticker vertelde: “In mijn omgeving zag ik dat mensen helemaal klaar waren met Pokémon Go. Mijn eerste gedachte was: daar moeten we iets mee doen.” Dat werd dus een Pokémon No-sticker. Donderdagochtend verschenen de eerste anti  Pokémon stickers op ruiten van winkels en bedrijven. De sticker moet Pokémontrainers duidelijk maken dat het niet gewenst is dat ze zomaar een terrein of winkel binnen lopen om daar Pokémons te vangen.

Volgens een woordvoerder van het bedrijf in Roosendaal stromen de bestellingen voor de stickers inmiddels binnen. Toch zou je jezelf afvragen waarom ze niet een ‘I Love Pokémon’-sticker hebben gemaakt, die zou waarschijnlijk veel beter verkopen. Geert liet weten dat hij dat ook heeft overwogen, maar dat dit erg lastig zou worden met de rechten. De winkeliers die de Pokémon No-sticker op hun ruit hebben geplakt denken met de sticker de Pokémontrainers buiten de deur te houden. Maar of de simpele sticker de Pokémon GO-fans afschrikt dat is nog maar de vraag.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like