Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Pinguïn Grape-Kun sterft na affaire met kartonnen animatie figuur Hululu

penguin1

Als je zou denken dat alleen mensen een fetisj kunnen hebben, dan heb je het goed mis. Zo zou een pinguïn uit een Japanse dierentuin Tobu zoo genaamd Grape-Kun al jaren een relatie hebben gehad met een kartonnen versie van het Japanse filmfiguurtje Hululu. Helaas is er met de dood van de beroemdste pinguïn op aarde einde gekomen aan hun relatie.

Nadat de pinguïn werd verlaten door zijn vrouw omdat ze een jongere pinguïn aan de haak had geslagen, werd Grape-Kun spontaan verliefd op de beeltenis van het Japanse filmfiguurtje Hululu. Grape-Kun was tot over zijn oren verliefd. Hij stond namelijk de hele dag naar Hululu te staren en stond vaak aan haar voeten met zijn bek omhoog en vleugels wijd open te dansen voor zijn kartonnen aanbidder. Volgens de verzorgers is dit bij pinguïns een teken dat ze een vaste relatie zouden hebben.

Hululu was in het verblijf van de pinguïns terechtgekomen door een reclamestunt voor de animatiefilm. Grape-Kun was zo verliefd dat hij niet meer bij haar weg wilde. Op een gegeven moment   was hij zo geobsedeerd door Hululu dat hij niet meer kwam eten. Hierdoor waren de verzorgers genoodzaakt om Hululu weg te halen tijdens de voedertijd. Hululu was voor hem de ware en steunde hem dat ook tot aan het bittere eind. Grape-Kun is uiteindelijk overleden op 20-jarige leeftijd.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like