Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Pikante Valentijnsposter zorgt voor ophef

cafefacet1

Valentijnsdag is een dag waarop veel geliefden met elkaar naar een restaurant gaan om gezellig te eten bij kaarslicht. Veel restaurants spelen hier dan ook op in door een paar dagen van te voren te adverteren met een speciaal Valentijnsmenu. Het Rotterdamse eetcafé Facet deed dit ook, en maakte speciaal voor de gelegenheid een pikante Valentijnsposter. Én of de ludieke actie de aandacht kreeg!

Veel bewoners uit de Rotterdamse wijk Hillegersberg vonden de poster ordinair, vrouwonvriendelijk en zelfs debiel. “Waarom moeten er blote vrouwenbenen met een zijde slipje op de knieën en op rode hakken worden afgebeeld bij eetmenu’s in de valentijnsweek?” zei een buurtbewoner tegenover het AD. Veel mensen die langs liepen wisten niet precies welke boodschap ze nou willen overbrengen met de gewaagde foto. 

Ondanks alle ophef over de gewaagde poster is Frans van Breemen, de eigenaar van Facet ontzettend blij al de reacties. Hij vertelde tegenover AD: “Wij geven Valentijnsdag een pikant tintje, want ja sex sells.” Afgezien van het feit dat veel vrouwen zich niet op hun gemak voelen bij de poster is het volgens Frans nooit de bedoeling geweest om vrouwen te kwetsen. Hij heeft in ieder geval wel de aandacht mee weten te trekken met zijn ludieke actie. Nu maar hopen dat zijn restaurant vanavond vol zit!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like