Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Peuter versnippert duizend dollar

dollars

Dat je kinderen uit de buurt moet houden van alles wat waardevol is, bewijst met dit verhaal maar weer eens… De 2-jarige Leo uit de Amerikaanse staat Utah is namelijk dol op het versnipperen van papier. Daarom mag hij van zijn moeder altijd helpen bij het versnipperen van de betaalde rekeningen. Het werd echter een dure grap toen hij de spaarcentjes van het gezin in handen kreeg.

De ouders van Leo hadden zo’n 1000 dollar gespaard om seizoenskaarten te kopen van hun lievelingsteam, de Utah Utes. Toen ze het geld wilden pakken, was de envelop verdwenen. Tot Jackee iets in de papierversnipperaar vond. Hun familiefortuin was veranderd in sliertjes.

Ben vertelde: “Ooit kunnen we hierom lachen”. Je hoort wel eens van kinderen die op het behang tekenen. “Hoe van streek en ziek we er ook van zijn, je kunt hier alleen maar om lachen.” De ouders kunnen hun geld terugkrijgen als ze het opsturen naar het ministerie van Financiën. Dat proces kan alleen wel twee jaar duren. Leo mag de papierversnipperaar voorlopig niet meer gebruiken.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like