Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Passagiers New Yorkse metro betreden rails om verloren AirPods te zoeken

airpod

De AirPods, oftewel de draadloze oordopjes van Apple zijn natuurlijk hartstikke handig zonder zo’n snoertje. Maar als ze uit je oor vallen ben je ze natuurlijk ook zo kwijt. Dat tot grote ergernis van het metrobedrijf, MTA in New York. De vervoeder slaat namelijk alarm omdat meerdere passagiers het spoor op zijn gegaan om hun waardevolle oordopjes te zoeken.

Daarom wil de firma passagiers waarschuwen om de dopjes niet aan te raken bij het in- en uitstappen van de metro. Volgens de woordvoerder van MTA, gaat het daar vaak mis waarna  passagiers levensgevaarlijke stunts uithalen om hun oordopjes weer terug te krijgen. Zo zouden sommige van hen het spoor betreden op de oordopjes te zoeken en pakken anderen een bezemsteel en duct tape om zo vakkundig de oortjes op te pakken.

Ook wordt het bedrijf overspoeld met vragen van passagiers die één van hun waardevolle AirPods zijn kwijt geraakt. Op één dag zijn dat er soms wel achttien. De firma zien zelfs een piek in de zomerperiode, vermoedelijk door zweterige handen en oren. Via ‘Zoek mijn iPhone’ zijn de oordopjes terug te vinden waardoor mensen op zoek gaan in de metrotunnels. Tot nu toe zijn er gelukkig nog geen ongelukken gebeurd maar op deze manier is het wachten op een tragedie.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like