Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Pasgetrouwd echtpaar krijgt 3420 lege bierflesjes als huwelijkscadeau

Echtpaar 3420 lege bierflesjes als huwelijkscadeau

Als je al een lange tijd verliefd op elkaar bent, is het natuurlijk prachtig om jullie liefde te vereeuwigen door te trouwen. Niet alleen zullen jullie een nieuw liefdevol avontuur met elkaar aan gaan, ook worden jullie natuurlijk overspoeld met allerlei prachtige huwelijkscadeaus, althans dat hoop je. Dit dachten Wouter en Michelle Harberink uit Gelderland ook. Alleen had het kersverse echtpaar niet verwacht dat hun vrienden hen zouden verrassen door maar liefst 3420 lege bierflesjes in hun tuin te leggen als huwelijkscadeau.

Het echtpaar uit Brummelen stapte afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje, waarna ze dit met familie en vrienden vierden. Toen zij eenmaal thuis kwamen na het bruidsfeest deden ze een bizarre ontdekking. In de tuin van het pasgetrouwde echtpaar lagen maar liefst 3420 lege bierflesjes met een waarde van zo’n €342 aan statiegeld. Prima huwelijkscadeau zou je zeggen, ze moeten het alleen nog wel even inwisselen bij de plaatselijke supermarkt.

Maar de voorraad lege bierflesjes kwam natuurlijk niet zomaar terecht in de tuin van het pasgetrouwde stel. Een groepje vrienden van het echtpaar was verantwoordelijk voor de volgebouwde tuin met bierflesjes. Het was overigens niet de eerste keer dat ze iemand uit de vriendengroep verrasten met een opmerkelijke bieractie. Eerder al bouwden ze een boog gemaakt van bierkratten voor het huis van een ander getrouwd stel uit hun vriendengroep. Het lijkt er op dat er een nieuwe traditie is ontstaan.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply