Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Paard op aanhangwagen zorgt voor verwarring

paard2

Wanneer je met volle snelheid over de snelweg rijdt, kan het wel eens zo zijn dat er iets voorbij flitst waarvan je denkt: “Huh zag ik dit nou echt?” Dit overkwam ook een verschillende voorbijgangers die afgelopen week over de snelweg bij Birmingham reden. Verschillende automobilisten keken namelijk verschrikt op toen ze met 100 km per uur een vastgebonden paard in een aanhangwagen langs zagen rijden.

Over een afstand van 160 kilometer van Birmingham naar Cambridge zagen honderden voorbijganger de auto met het paard in de aanhanger langs scheuren. De Britse dierenbeschermig ontving dan ook tientallen telefoontjes van bezorgden automobilisten om aangifte te doen van mishandeling. De dierenrechtenorganisatie besloot na de onrustbarende oproepen dan ook onmiddellijk in actie te komen en opzoek te gaan naar de eigenaar van het paard.

Toen inspecteur Richard Lythgoe de trailer op het spoor was gekomen besloot hij maar eens een kijkje te gaan nemen bij de eigenaren van het arme beest. Toen hij hier aankwam en het paard van dichtbij zag moest hij ontzettend hard lachen want het bleek om een plastic paard te gaan. De mensen van wie het plastieke paard legden uit dat ze geen tijd hebben om voor een echt dier te zorgen, dus kozen ze voor dit alternatief. Uiteindelijk kon iedereen erg lachen om het voorval.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply